F.A.Q

QUINA ES LA MILLOR MANERA DE POSAR-ME EN CONTACTE?

Per posar-te en contacte amb nosaltres ho pots fer via correu electrònic, deixant un missatge a aquesta web i ens posarem en contacte amb la màxima celeritat possible, o bé, via telefònica.

FEU ATENCIÓ A CLIENTS FORA DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Actualment estem atenent clients de tot el territori espanyol, actuant per exemple a Sevilla, Madrid, València, Bilbao, A Coruña, etc.

NECESITO UN AREA DIFERENT A LES PROPOSADES A LA WEB, COM HO FAIG?

Si és una àrea legal diferent et podem orientar per la localització del millor assessorament jurídic especialitzat.

OFERIU ELS VOSTRES SERVEIS TAN A PARTICULARS COM A EMPRESES?

El nostre despatx defensa i representa els interessos tant d’empreses com de particulars en qualsevol àmbit que sigui necessari.

QUINS SÓN ELS PASSOS PRINCIPALS A SEGUIR EN EL CAS D'UN PROBLEMA LEGAL?

La primera actuació que s’ha de dur a terme és posar-se en contacte amb nosaltres, a través de qualsevol de les vies de comunicació indicades, per concretar una visita personal i començar de forma ràpida amb l’assessorament jurídic així com amb les actuacions necessàries per cada cas.

PODEU FER ASSESSORAMENTS ENCARA QUE EM TROBI VIVINT A L'ESTRANGER?

Com a despatx 3.0 que som, podem assessorar a qualsevol persona que estigui a qualsevol indret del món mitjançant els diferents canals de comunicació.

Tens dubtes?

ET DONEM RESPOSTES

Per qualsevol dubte o qüestió que tinguis el primer pas és posar-te en contacte amb nosaltres. T’oferirem un assessorament personalitzat, proper i totalment professional per estudiar el cas amb deteniment i proposar les diferents opcions que et permetin obtenir la millor solució al mateix o derivar-te a l’especialista corresponent si és pertinent.

PORTA & ALCARAZ

977 18 13 37

info@porta-alcaraz.com

C/: Progrés, 35 Ap Correus 446

43700 El Vendrell – Tarragona